Sweet Sidecar 

Patisserie Catering & Workshops

Patisserie Workshops


Door programma's als Heel Holland Bakt en Rudolf's Bakery leren we steeds meer over patisserie. Toch is het niet altijd even makkelijk na te maken. Patisserie Chez Vous brengt de authentieke Franse patisserie bij u thuis door verschillende workshops te verzorgen. Tijdens de workshop ga ik u een aantal basistechnieken leren over een door u gekozen onderwerp

Workshops zijn te boeken voor groepen vanaf 4 tot maximaal 8 personen. U kunt een workshop organiseren voor uw kookclub, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of voor uw vriendenclub natuurlijk. 

Een populaire workshop is de High Tea. Hierbij gaat u een aantal heerlijke gebakjes en cakejes bakken welke u daarna met u gezelschap op kunt eten. Eventueel met een assortiment thee en hartige hapjes die de patissier voor u heeft voorbereidt. Alles compleet voor een gezellige High Tea!

Workshops voor groepen organiseren wij bij u thuis of een door mij verzorgde locatie. U hoeft zelf niets voor te bereiden voor de workshop, materialen en ingrediënten worden verzorgd, slechts de aanwezigheid van een oven is voldoende. Zo is het erg gemakkelijk om een workshop te organiseren voor uw vrienden of familie zonder de logistieke organisatie. Perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, high tea of kookclubje! Een workshop is te boeken in de omgeving van Utrecht, langere afstanden zijn in overleg ook mogelijk.

Het is ook mogelijk om een workshop te organiseren in een ruime professionele keuken. Afhankelijk van het aantal personen zijn hier verschillende locaties voor mogelijk in de omgeving van Utrecht. Prijzen variëren naar het aantal deelnemers en het soort workshop. Wij komen graag met u in contact om een voor u, op maat gemaakt programma en bijbehorende offerte op te stellen. 

Hierbij enkele voorbeelden van workshops:

  • Eclairs 
  • Macarons
  • Verschillende taarten workshops 
  • Desserts
  • High Tea
  • Sponge cake taarten 
  • Kinderfeestjes
  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest

Uiteraard staan wij open voor al uw ideeën om voor u de perfecte workshop te verzorgen.

Onder het kopje contact kunt u een offerte aanvragen, op maat gemaakt voor uw workshop. Voor vragen kunt u terecht bij het onderstaande contactformulier of bellen met 06 54 23 49 22 .