Sweet Sidecar 

Patisserie Catering & Workshops

Sweet Sidecar

Op het moment is het zijspan volop in aanbouw! Catering is mogelijk maar op het moment nog niet van het zijspan. We houden u op de hoogte via Facebook en Instagram. Beide kunt u vinden aan de linkerkant van deze pagina.

Patisserie, geserveerd vanuit een motor met zijspan. Dat is het idee van de Sweet Sidecar! 

Gebaseerd op de street vendor kraampjes die door heel Azië te vinden zijn maken brengen wij nu de patisserie naar u toe! In een zijspan past natuurlijk geen complete keuken. Daarom bereiden wij in onze keuken vast componenten voor die ter plekke voor u worden afgemaakt. Zo heeft u altijd verse gebakjes voor u en uw gezelschap. 

De sidecar neemt weinig ruimte in en is daarom zowel geschikt voor buiten als voor binnen.  En perfect voor bijvoorbeeld bruiloften, foodtruckfestivals, motor evenementen

Er zijn verschillende soorten patisserie mogelijk, hieronder vindt u enkele voorbeelden!

  • Millefeuille: Dit is onze specialiteit! A la minute gebakken krokant bladerdeeg met verschillende vullingen. Van de classic vanille crème met vers fruit tot chocolade met kweepeer. In overleg is elke smaak uiteraard mogelijk!
  • Soezen: Krokant gebakken soezen of eclairs! Gevuld met crème en huisgemaakte jam, afgewerkt met een glanzende laag.
  • Crème brûlée: Een romig custard dessert met een krokante Karamel bovenop. Van Matcha tot mandarijn, ook hier is alles mogelijk!
  • Verrine: Een mooi Frans woord voor een dessert uit een glas. Vaak een combinatie van fruit, een romige crème, vers fruit en een krokante crumble. Hier is natuurlijk een oneindig scala aan variaties te bedenken. In overleg kan alles op maat gemaakt worden.
  • Donuts: De politie snack bij uitstek! Overgewaaid uit Amerika en snel in populariteit aan het toenemen in Nederland. De donut is lekker met een smaakvol glazuur, chocolade of simpelweg met kaneelsuiker. Mogelijk in de klassieke gefrituurde variant of de ietwat gezondere gebakken versie. 

 

Natuurlijk wilt u iets speciaals voor uw evenement. Wij denken graag met u mee! Neemt u contact met ons op per e-mail of kijk op onze contact pagina.